vineri, 24 iunie 2011

Articol- Puterea vindecatoare a inimii stiintific demonstrata dupa 20 ani de cercetare



"Institutul american HearthMath a descoperit ca inima emite un cimp electromagnetic de cinci mii de ori mai puternic decit cimpul pe care-l emite creierul". Este important sa notam aceasta diferenta de putere intre cimpul electromagnetic al inimii si acela al capului pentru a intelege importanta sentimentelor noastre, a iubirii, a recunostintei, a aprecierii si a oricarei trairi pozitive! Tot ce simtim si traim ca sentiment frumos, pozitiv, inaltator (compasiunea, dragostea, blindetea, bunatatea, bucuria) creeaza ceea ce specialistii au numit "coerenta inimii", pe cind trairile negative, ca si gindirea corespunzatoare acestora creeaza "incoerenta inimii", generind emisii vibrationale in cimpul electromagnetic al inimii si al creierului nostru. Aceste cimpuri electromagnetice influenteaza deopotriva corpurile noastre, ca si realitatile pe care le intilnim in viata de zi cu zi. Citiți mai departe aici

Un comentariu:

  1. Foarte frumos articolul! Nu stiam ca inima are un camp electromagnetic mult mai mare decat cel emis de creier, ceea ce este la prima vedere ciudat, tinand cont de faptul ca in creier iau nastere non-stop unde electromagnetice pe care medicii le inregistreaza pe electroencefalograma. E adevarat ca si inima produce destul potential electric cat sa bata o viata intreaga neintrerupt... Intr-adevar in timpul emotiilor negative, ne scade imunitatea. Stressul pentru un examen poate scadea pana la 40% imunitatea, timp de 2 saptamani chiar, perioada in care suntem expusi la infectii pe care in mod normal le-am combate usor.
    E foarte important (pentru cei care vor dovezi) ca medicina vine din urma si spune ceea ce Biserica sustine de secole intregi. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere