joi, 10 februarie 2011

Un om care ajuta oameni are acum nevoie de sprijinul nostru

Andreea este persoana blonda din imagine, la farmacia in care lucreaza
         
          "Nu ati intalnit-o niciodata, nu i-ati auzit glasul, nu i-ati vazut privirea. E copilul pe care orice parinte, orice om cu suflet il doreste macar sanatos. Multumim, insa, ca v-ati oprit cateva secunde pentru a va gandi la viata Andreei. Si multumim daca au mai trecut alte secunde pentru a face gestul care sa-i redea unei tinere puterea de a spera..."
          In urma cu doua zile am aflat cu stupoare ca o buna prietena a fost diagnosticata cu leucemie. Se numeste Andreea Bargu, locuieste in orasul Bacau, are 27 de ani si este de profesie farmacist. In prezent se afla internata intr-o rezerva speciala din incinta Spitalului de Pneumologie Iasi, orice contact cu exteriorul ii foate inrautati grav starea de sanatate. Din cate am inteles de la familia sa ar avea nevoie de un transplant de maduva osoasa dar care nu se poate realiza in Romania. Singurele spitale din Europa care realizeaza asemenea interventii se afla la Viena si Milano, dar pretul se ridica la peste 50000 de euro, suma pe care familia nu o detine. Rugam pe oricine are posibilitatea sa o ajute cu orice suma de bani sa nu ezite pentru ca impreuna putem reda speranta unei tinere. Cat mai curand o sa facem public un numar de cont al familiei pentru a facilita posibilitatile de ajutorare. Vom incerca sa facem publica povestea Andreei la cat mai multe televiziuni si ziare, in speranta ca vom aduna cat mai repede suma necesara operatiei, asa ca oricine ne poate indruma catre o institutie sau persoana care ne poate ajuta va rugam sa nu ezite. Sa ne rugam impreuna ca Dumnezeu sa o ajute si sa o insanatoseasca cat mai repede. Doamne Ajuta!
http://www.andreeabargu.blogspot.com/

3 comentarii:

  1. Cutremurator....un farmacist care incearca sa faca viata mai usoara celor in durere, tocmai ea a fost lovita de aceasta boala necrutatoare. Astept un cont ca sa putem ajuta dupa posibilitati

    RăspundețiȘtergere
  2. Slava Domnului ca exista sansa unei operatii! Sunt sigur ca se va aduna cu ajutorul lui Dumnezeu suma necesara pentru transplant. Trebuie sa ne mobilizam fiecare cat/cum putem pentru ca banii sa se stranga repede. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. CONT LEI: RO85BPOS04002965727RON01
    EURO: RO58BPOS44202965727EUR01
    USD: RO05BPOS44202965727USD01 - COD SWIFT= BPOSROBU Titular Cont: Bargu Olimpia

    AICI PUTETI TRIMITE DONATII PTR andreea

    RăspundețiȘtergere